Minggu, 22 November 2015

Penyelesaian kepada Berpeluh berlebihan

Penyelesaian kepada Berpeluh berlebihan

Adakah anda seorang yang mengalami peluh berlebihan pada hari ke hari? Jika anda, maka anda tahu bagaimana betul-betul memalukan ini boleh. Adakah anda tahu bahawa terdapat beberapa perkara yang anda boleh cuba untuk mengambil kawalan badan anda lagi?

Anda mungkin berkata, "Jika hanya terdapat satu cara bagi saya untuk mengawal peluh saya, saya akan menjadi orang yang paling gembira di bumi." Ada jalan, kawan saya! Tidak menyembunyikan rasa malu lagi.

Sebagai permulaan, pergi ke kedai yang menjual pelbagai jenis deodoran dan antiperspirant. Anda akan mahu membandingkan jenama, jadi jangan hanya merebut perkara pertama yang anda lihat dari rak. Anda perlu melihat label dan mengetahui berapa banyak aluminium klorida adalah dalam ruang ini tertentu. Semakin tinggi tahap, lebih baik peluang anda untuk ia bekerja.

Jika jenama yang paling tinggi ada tidak melakukan silap mata, anda perlu untuk mendapatkan dalam hubungan dengan doktor anda. Dia mungkin akan mahu menjalankan ujian yang berbeza beberapa memastikan tidak ada masalah kesihatan yang menyebabkan masalah. Jika dia mendapati apa yang salah, dia mungkin akan memberi anda kekuatan antiperspirant preskripsi. Ini biasanya tidak silap mata untuk kebanyakan orang.

Malangnya, terdapat beberapa orang yang akan mencari ini tidak bekerja untuk mereka. Dalam kes itu, terdapat doktor mungkin mencadangkan prosedur pembedahan, di mana kelenjar peluh dimanipulasi untuk menghasilkan peluh kurang. Ini biasanya sangat berjaya.

Sebelum anda cuba pembedahan, anda harus memastikan anda minum air yang cukup dan makan jenis makanan yang sesuai.

Kadang-kadang, berpeluh seperti ini adalah tanda pemakanan yang tidak betul, biasanya hasil untuk banyak natrium dan lemak. Ramai orang yang mengalami keadaan ini, (dan terdapat banyak daripada mereka) telah mendapat manfaat daripada banyak peluang perubatan yang disediakan untuk mereka, dan mereka pergi untuk memimpin normal, peluh percuma nyawa.

Jika berpeluh anda daripada diet yang tidak betul, mencari tahu apa yang anda lakukan salah dan mengubahnya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar